2014-07-12

Брав участь у фотоконкурсі пам'яток природи «Вікі любить Землю»

Проведення церемонії нагородження переможців та призерів Міжнародного фотоконкурсу пам'яток природи «Вікі любить Землю» відбулося 12 липня 2014 року в одній з найбільш відомих історичних пам'яток нашої країни – Золотих воротах (м. Київ).
В цьому заході взяв і я участь, де отримав відзнаки у номінаціях «За найбільшу кількість сфотографованих пам'яток в регіоні», а саме у Автономній Республіці Крим – 36 пам'яток та Полтавській області – 16. Крім того увійшов у десятку найбільш мандрівних фотографів - в номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам'яток» (92).
Ось деякі з фоторобіт, представлених мною на конкурс:
Автономна Республіка Крим:


Полтавська область:


Україна:

 

Десять світлин інших авторів, що перемогли у номінації «Найкраще фото» можна переглянути на веб-сторінці організаторів конкурсу. Ці фото представлятимуть Україну на міжнародному етапі конкурсу.

Метою конкурсу є:
  • поповнення інтернет-проектів, що підтримуються Wikimedia Foundation Inc. фотографіями пам'яток природи і об'єктів природно-заповідного фонду, що знаходяться на території України;
  • створення фотографій якнайбільшої кількості пам'яток природи і об'єктів природно-заповідного фонду на території України та надання доступу до них усім зацікавленим фізичним та юридичним особам;
  • сприяння охороні навколишнього природного середовища.
Хочу привітати полтавця Олександра Яловегу. Його фото Полтавського міського парку стало найкращий фото Полтавщини.

WLE 2014 UA 13

1 коментар:

Unknown сказав...

Майстерні фото !
Вітаю із заслуженим визнанням.