2010-11-02

ВелоХелловінський ШаБаШ (31 ок†ября 2010 года)

(коротко про головне)
Погода, яку заздалегідь заказала Ket, не підвела. Для участі у ВелоХелловінському маскараді зібралось чимало люду на велах, більшість якого була у відповідних костюмах.
Особливо порадували та здивували своїм маскарадним вбранням сімейні "монстри" з маленькими "монстринятами".




Покружившись кругом Корпусного парку ВелоХелловінськаТусовка попрямувала через сам парк та перехід "Злато місто" на Театральну площу. Але ... 

Про прикрий випадок біля ЦУМу не хочеться зовсім говорити. Хотілось, щоб подібного більше не траплялося.



І вже на Білій альтанці голосним ричанням було відкрито ВелоХелловінський ШаБаШ.



Під голосні крики глядачів а потім за зібрані гроші були вибрані кращі персонажі свята.



Ними стали:
носата відьма з ціпком, прикрашеним гарбузом



"сумашедший проФФесор"



Безперечними лідерами в конкурсах були юні "монстрята":

кращим хелловінським байком став велік невизначеного кольору в помаранчеву крапінку



Шось SAM, піддавшись впливу вигуків щодо підкупу виборців, швидко вибув з конкурсу зі своєю рацухою - сковорідкою-багажником. Він так довго кружляв по майдану поки догасне полум'я на смачних сосисках та ще щось згадував про "піонерський костёр в ж...е". ))


На конкурс "кращий хелловінський гарбуз" вже не залишилось сил і ці головні атрибути свята залишились поза увагою.
Так давайте хоч зараз виберемо кращий гарбуз - головний атрибут Хелловіна.


А мене особисто поразив натуралістичний костюм glukа, його фотка зараз десь пугає народ на багатьох сайтах ЗМІ.



SAM мабуть кращий ведучий. Було шкода його "гло-о-отку", яку він рва-а-ав щоб його всі чули. Скільки емоцій та позитиву йде від нього... Браво SAM !!! Ведучим був також і Vachek.


Біля "Арабески", коли інші тарились, дехто (не будем тикать пальцем) "зняв" трьох хелловінських дівчат ). Одну з них прийшлось і мені підвозити на Зелений острів. )


Вже на поляні неподалік річки швидко виросла купа дров для святкового вогнища, яке так не хотіло розгоратись, але досвідчені spellersи швиденько розкочегарили його.


Бажаючих попиляти дровцят довго шукати не прийшлося. Мабуть хто найбільш змерз той й брав в руки пилку, яку на жаль потім покалічив невідомий монстр.



Jokerу мабуть надоїло носити на плечах надувну жінку і він взявся вже за справжню. Але інша двоповерхова "чоловікожінка" намагалася убрати хвостатого конкурента. ) (шось я тут наплів такого wacko )



Всіх дуже розвеселив конкурс пісень після вдихання гелію з надувної Jokerої подруги (така її нещасна доля - теліпалась по місту за спиною згаданого хлопця а потім ще й була висосана для пісень). Відео конкурсу от SANCHEZ


В самий розгар конкурсу невідомо звідки з'явився БОЛЬШОЙ друг велотусовки Славик.


Гріючись біля вогнища, учасники пили шампанське за здоров'я іменинника Юрія, який виставився але сам не поїхав до вогнища, запашний глінтвейн, професійно приготовлений Geke та Zenitом та "пожирали" смачні сосиски )




Дякуючи організаторам та всім учасникам ШаБаШ удався на СЛАВУ. З облич учасників не сходили щирі посмішки, які вміло "запечатлел" SanYA



Мабуть організатори так вдало замаскарадили Закриття ВелоСезону 2010, що його ніхто і не замітив. ))
А вже під ранок всі учасники ШаБаШу знову повернулись в свій звичний облік, А МОЖЕ ВСЕ НАВПАКИ ??? заховали цей звичний облік подалі до наступного ВелоХелловіну 2011 ???
Ну це те все що я сам побачив та мені запам'яталось, кого не згадав чи не так що написав - то звиняйте ))
А про піар в пресі, згаданий SAMом в пості під магічним номером 13, пронюхала справжня нечисть і тому получилася така "нечиста" стаття. ))

Немає коментарів: